skip to Main Content

Har du fået fældet et træ i haven, og står du nu tilbage med en stub, du skal have fjernet? Vi står klar til at hjælpe med stubfræsning i Odense på Fyn. Vi har det rigtige udstyr, der sikrer, at stubben bliver fjernet hurtigt og effektivt.

Derudover tilbyder vi gode priser. Vi har en fast prisliste, hvor prisen bliver beregnet efter diameteren på den pågældende stub. Der er dog mulighed for at få en ekstra god pris, hvis du har flere stubbe, vi skal hjælpe med at fjerne.

Lad kvalificerede fagmænd stå for opgaven

Det kan typisk betale sig at lade en professionelle tage sig af opgaven, når du skal have fjernet en stub. Det kan nemlig blive et omfattende projekt, hvis du selv skal gøre det. Har du ikke det nødvendige udstyr, kan det betyde, du er nødt til at grave den fri. Det er hårdt arbejde og kan gå ud over omgivelserne, hvis du for eksempel har bede eller lignende i nærheden.

Når du overlader opgaven til os, sørger vi for at mindske eventuelle skader på omgivelserne. Stubfræsning er en mere lokal proces, der ikke påvirker omgivelserne omkring stubben nær så meget. Er du interesseret i stubfræsning i Odense på Fyn? Kontakt os for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Send os en besked, så svarer vi tilbage indenfor 1 arbejdsdag. Du er også meget velkommen til at ringe på 31313314

Back To Top